T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Güzel Sanatlar Lisesi

Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Güzel Sanatlar Lisesi

PİRSULTAN MAH. LEFKOŞE CAD. NO 268 K ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Gençlerimizi kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, merak eden ve soran, düşünen ve düşündüren, araştıran, hayal gücü yüksek olan ve bu hayallerini sanatsal olarak ifade edebilen, donanımlı, sanatsal yaratıcılığı yüksek, analitik düşünen ve küreselleşen dünyada kendi ayakları üzerinde durabilen, çağdaş sanatçı adayları olarak yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuz öğrencilerimizin sanatçı ruhunun şekillendirilmesi için el biriliği ile çalışmaktadır. Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini ortaya koymaları için gerekli olanaklar sağlanmaktadır. Öğrencilerimizi daha eğitim hayatlarının başındayken sanat dünyası ile tanıştırarak yerel ve ulusal başarılı projelerde yer almalarını sağlamaktadır. Öğrencilerimize kariyer planlaması yapılarak böylece gelecek kaygısı yaşamalarının da önüne geçilmektedir.
08.00-16.20
Toplu taşıma , Metro